Voorwaarden

Heldere afspraken omtrent de huur van uw huurauto!
Wij houden bij ArenaRent van heldere afspraken omtrent de huur van uw huurauto. Onze voorwaarden zijn kort en bondig. Geen gedoe achteraf.

Legitimatie
In verband met de aangescherpte eisen van de verzekeringsmaatschappijen is bij het ophalen van de auto zowel een rijbewijs als een paspoort (ID-card) nodig. 

Voorwaarden en condities Euromobil Nederland 
Alle auto's zijn All Risk verzekerd en zijn voorzien van een Personen Ongevallen Inzittenden verzekering. Het eigen risico bedraagt voor een personenauto bedraagt €250,- en voor bedrijfswagens €350,- per gebeurtenis. Handelingskosten voor eventuele bekeuringen bedragen €10,-.

Het aantal vrije kilometers per periode voor personenauto’s:
Benzine; 100 per dag, 700 per week, 3.000 per maand.
Diesel; 110 per dag, 770 per week, 3.300 per maand.

Indiende huurdag van 24 uur overschreden wordt met meer dan 59 minuten, zal 1 extra dag in rekening gebracht worden. Maandtarief is op basis van 30 dagen. 

Tijdens de looptijd van deze overeenkomst behoudt Euromobil Nederland zich het recht voor de huurtarieven aan te passen.
Houderschapsbelasting kosten, als de door de overheid voorgeschreven keuringen en overige overheidsheffingen ingrijpend worden verhoogd. 
Wijziging van specificatie van de auto als gevolg van wettelijke bepalingen. Euromobil zal deze aanpassing 30 dagen voor ingang aan de contractant schriftelijk melden.

Afleveren zowel ophalen van de auto’s geschiedt in overleg met ArenaRent.
Is de verhuurperiode langer dan 1 maand, dan wordt de auto gratis tijdens werkdagen en tijden in het bewerkingsgebied afgeleverd.

Op de tarieven is geen korting van toepassing.

De bestuurder dan wel de huurder dient in het bezit zijn van een in Nederland geldig rijdbewijs.

Gratis 24-uurs hulpdienst door geheel Europa.

Alle huurauto’s zijn voorzien van een groene kaart. Er mag gereden worden in de landen van de EG, Noorwegen en Zwitserland mits vooraf aangegeven bij ArenaRent i.v.m. de benodigde documenten. De verzekeringsvoorwaarden liggen ter inzage bij ArenaRent.

De BOVAG standaardbepalingen voor het huren/verhuren van voertuigen (zijnde auto’s, motoren en kampeerauto’s) voor leden van de afdeling Autoverhuur en leasing van de BOVAG zijn van toepassing. 

Duur van de huur bij verhuur, welke door aanvraag van een toestemmingsnummer is overeengekomen, is vast bepaald op de bij toestemming aangevraagde periode, tenzij de verhuurder binnen redelijke termijn na overschrijding van de toestemmingsperiode aan de lessee om verlenging van de toestemming verzoekt. De toestemming zal dan zonder voorbehoud worden verlengd met de dan aangevraagde periode. Indien lessee niet akkoord gaat met de verlenging zal deze zelf zorg dragen voor onmiddellijke retournering van het voertuig en verhaal van de tot retournering extra gemaakte (huur)kosten op een derde partij voor haar rekening en risico nemen.

 

ArenaRent maakt mobiliteit leuker én gemakkelijker.

Wij informeren je graag over mobiliteit en de specifieke mogelijkheden voor zakelijke of particuliere autoverhuur en shortlease.